פילה לברק בשמנת, פסטו ולימון 

פילה לברק בשמנת, פסטו ולימון

 
 
נענע 10

רפי, אחיו של מנו, חוגג את הלילה שלפני הכלא בארוחת שחיתות עם 8 הספיישלים של המקום. בין המנות המומלצות - פילה לברק. גם אתם מוזמנים לחגוג עם הדג הנפלא

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
קטגוריה: דגים ומאכלי ים; כשרות: חלבי; דרגת קושי: קל

רכיבים:

2 יחידות פילה לברק
2 כפות רוטב פסטו
כפית חמאה
שן שום פרוסה
½ שוט יין לבן
מיץ מחצי לימון
1.5 שוט שמנת מתוקה
15-10 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 צרור קטן של נענע קצוצה

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה על להבה נמוכה בתוספת השום הפרוס.
2. מניחים את הפילה כאשר העור כלפי מעלה ומשחימים קלות למשך 2 דקות.
3. הופכים את הפילה, מוסיפים את הפסטו ומאדים קלות.
4. יוצקים את מיץ הלימון והיין, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
5. מוסיפים את השמנת, הפרמז'ן והנענע הקצוצה.
6. מערבבים קלות ומבשלים כ-5 דקות נוספות כשהמחבת מכוסה. מגישים מיד.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by