שרימפס בעגבניות וצלפים 

שרימפס בעגבניות וצלפים

 
 
נענע 10

מנו חוזר למסעדה אחרי המעצר ומזמין מנה חדשה ומושקעת של שרימפס. לפניכם וריאציה מפנקת וקלה להכנה של המעדן, באדיבות מסעדת קורדיליה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
(תמונה: יח``צ)
 (תמונה: יח``צ)    
קטגוריה: דגים ומאכלי ים - כשרות: לא כשר - קושי: קל

מצרכים (ל - 2 מנות)
10 יחידות שרימפס קלוף
4 שיני שום פרוסות
1 כף צלפים
¼ כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות קצוצות
2 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל
צ'ילי

אופן ההכנה:
1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.
2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.

באדיבות השף ניר צוק, מסעדת קורדיליה
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by