קורדון בלו 

קורדון בלו

 
 
נענע 10

תותי מתאהבת בילד לוטם וממליצה לו על קורדון בלו, "שזה כמו שניצל אבל עם חתיכות גבינה". לפניכם מתכון קלאסי למנה המנצחת שלא רק ילדים אוהבים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
קטגוריה: בשרים; קושי: בינוני; המכון אינו כשר

מצרכים (ל - 4 מנות):
4 פרוסות עגל, כל אחת בעובי 1 ס"מ ובמשקל 150 גרם
4 פרוסות האם, מבושל או אפוי
4 פרוסות גבינה שוויצרית מסוג אפנזל או אמנטל
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מעט מוסקט מגורר טרי
1/2 כוס קמח
2 ביצים
2 כפיות מים
11/2 כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. משטחים כל נתח היטב, מניחים על חצי משטחו פרוסת האם ופרוסת גבינה, ומתבלים. מקפלים כך שהמלית לא תיבלוט החוצה, סוגרים ומחזקים בעזרת קיסם עץ.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by