תות בשוקולד לבן 

תות בשוקולד לבן

 
 
נענע 10

לקראת יום האהבה קינוח יפה, מפתה וטעים. תותים ושוקולד הם זיווג מושלם

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
קטגוריה: קינוחים - כשרות: חלבי - קושי: קל

החומרים:

3 מיכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
500 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות
3 חלמונים
1 ק"ג תותי-שדה טריים, נקיים

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר 2 מכלי שמנת מתוקה, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הלבן.
מערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים עד שהתערובת פושרת. מוסיפים את החלמונים
ומערבבים היטב.

2. מקציפים את השמנת שנותרה לקצפת יציבה, ומקפלים בעדינות לתערובת. מחלקים
לכלי הגשה אישיים ושומרים לפחות 3 שעות במקרר.

3. חותכים את התותים, מפזרים על המוס ומגישים.

באדיבות השף ניר צוק, מסעדת קורדליה
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by