אנטרקוט על הפלאנצ’ה  

אנטרקוט על הפלאנצ’ה

 
 
נענע 10

ברנרד המסתורי מקבל אנטרקוט 400 גרם. לעומתו הסתפקנו במיני המבורגרים של אנטרקוט עסיסי בתיבול עדין של בצל ופטרוזיליה, צלויים על הפלאנצ'ה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
צילום: מגזין "על השולחן"
 צילום: מגזין "על השולחן"   
קטגוריה: בשרים - כשרות: בשרי - קושי: בינוני

מצרכים (ל - 4 מנות):

400 גרם אנטרקוט טרי ומיושן
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
4 עגבניות חצויות
8 עלי רוקט
4 כפות טחינה ירוקה

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הבשר בסכין או במטחנה במצב של חורים עבים. מערבבים עם בצל, פטרוזיליה, מלח ופלפל. יוצרים קציצות קטנות (כ-50 גרם כל אחת) ומניחים במקרר כשעה.

2. מחממים את הפלאנצ’ה, וצולים את הקציצות כ-3 דקות לדרגת מדיום או עד למידת הצלייה הרצויה. באותו אופן צולים את העגבניות.

3. מניחים על כל צלחת הגשה עגבנייה, עלה רוקט וקציצה ויוצקים מעל טחינה.


(באדיבות "על השולחן")
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by