מרק עגבניות מוקרם 

מרק עגבניות מוקרם

 
 
נענע 10

בהשראת המנה של המפיק המוזיקלי תום קפלן ולרגל גל הקור המקפיא - מרק עגבניות פשוט, טעים ומחמם

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
קטגוריה: מרקים - כשרות: חלבי - צמחוני - קושי: קל

רכיבים

קרוטונים (לפי הטעם)
1.5 כפיות מלח
1.5 כפיות סוכר
2 עלים עלי דפנה
4 כוסות חלב פרה מפוסטר
4 כפות קמח
1 יחידות בצל יבש
5 כפות חמאה
6 יחידות עגבניה

אופן ההכנה

1. בסיר עם חמאה מומסת מטגנים בצל עד שהופך לשקוף.

2. מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב, ומבשלים שתי דקות נוספות. מוסיפים עלי דפנה, מלח ויוצקים את החלב בזרם דק. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.

3. מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש, ומעבירים דרך מסננת גסה ומוסיפים תבלינים.

מגישים חם עם קרוטונים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by