שוקו פלא 

שוקו פלא

 
 
נענע 10

טראפלס שוקולד, ברנדי ואגוזים. מתכון מושלם לפינוק של חורף, לצד הקפה או כוסית הברנדי בסוף הארוחה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
(תמונה: יח``צ)
 (תמונה: יח``צ)    
קטגוריה: קינוחים - כשרות: חלבי - קושי: קל

מצרכים (ל - 40 מנות):
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
50 גרם חמאת "תנובה" חתוכה לקוביות
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
2 כפות ברנדי משובח
1/3 כוס אגוזים גרוסים דק (מלך, פקאן, או לוז)

לציפוי:
אבקת קקאו כהה

אופן ההכנה:
1. ממיסים את שני סוגי השוקולד והחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי). מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים שמנת ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים ברנדי ואגוזים, מערבבים ומעבירים למקפיא לשעתיים.


3. מוציאים מההקפאה, יוצרים כ-40 עיגולים בקוטר 4 ס"מ ומגלגלים בקקאו, שומרים במקפיא.

• טראפלס בניחוח תפוז: מחליפים את הברנדי והאגוזים הגרוסים בקליפה מגוררת מתפוז אחד ו-2 כפות קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר).

• טראפלס מתובלים: מחליפים את האגוזים הגרוסים בכפית גדושה קינמון, ½ כפית תבלין זנגביל טחון וקורט ציפורן טחון.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by